📤👤
Iniciar sesiónRegistrarse

Sant Quirc de Durro, Vall de Boí, Lleida, España

Título de fotografía:

Sant Quirc de Durro

Tamaño:1024x772
Zoom?
Foto: Sant Quirc de Durro - Vall de Boí (Lleida), España

Datos de la fotografía

Foto realizada en Vall de Boí, Lleida, Cataluña, España.

Fotografía tomada el 22 de Abril de 2013 a las 19:08

Cámara: FUJIFILM (FinePix A900 )

Publicada el día 23 de Abril de 2013.

Latitud: 42,5221 | Longitud: 0,8334

Información:

Es tracta d'una església molt senzilla arquitectònicament, amb una única nau i un absis semicircular, que s'inicia amb un arc presbiterial. Tota la nau, que compta amb una banqueta encastada al mur, té coberta de volta de canó. Acaba en un presbiteri que està lleugerament més enlairat que la nau.
La il·luminació de l'edifici és molt limitada, només una espitllera en el centre de l'absis, un ull de bou a la capçalera i una altra obertura a la façana de ponent. El portal d'entrada és un arc de mig punt amb dovelles treballades de forma tosca que s'obre al centre del mur de migjorn.


Vista des de l'absis
L'aparell de la construcció és format per blocs de pedra de mides mitjanes; a la base n'hi ha, però, de grans proporcions. Tots han estat ben escantonats i disposats de manera regular en filades horitzontals.
Sembla que l'església, originalment del segle XII, va patir reformes en la coberta de la nau, que apareix sobrealçada. En formava part el campanar, amb la seva espadanya de dos ulls. Arquitectònicament, l'església té paral·lels amb les parròquies de Sant Climent d'Iran o Sant Martí de Llesp.

Fotografías de:

Foto situada en mapa

Para ver todas las fotografías situadas en esta zona, amplía el mapa.

Imágenes relacionadas

Comentarios

Puedes seguirnos en:
f1